Pala kuumana, liekki.

Runoilija pianosarana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2007
Viimeksi paikalla: 27.10.2019 23:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.6.1989

Maalaan väriliiduilla huomista,
koettaen löytää oikean sävelen.
 

Riepota lehteä, tuuli,
Revi rikki, paiskaa ilmaan.
Ota sanani mukaan,
Ne, mitä kukaan ei kuule.

Hio kiviä, virta,
Ota pois kaikki oma.
Sulje tiiviisti sydän,
Ettei vain mene rikki.

Sorra vuoria, manner,
Riko kylä tai kaksi.
Joskus se mitä vaalit,
On pois, olet yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastamaansa ei aina saa pitää, muutos pysyy.

 

Käyttäjän kaikki runot