Sinisiipi

Runoilija pianosarana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2007
Viimeksi paikalla: 27.10.2019 23:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.6.1989

Maalaan väriliiduilla huomista,
koettaen löytää oikean sävelen.
 

Pohjoisen taivaan alle syntyi,
pieni sinisiipinen lapsi.
Se keräsi voimaa hallasta, roudasta,
ennen kuin pesäkolostaan läksi.

Tuli aika kun kevät saapui,
ja sulatti lumet loi vihreeksi maan.
Sinisiipi ruohikolle istui,
pilviä katsoi, jäi hetkeksi makoilemaan.

Ei ole väliä tuleeko lunta vai vettä,
ei väliä paistaako vaiko ei.
Sinisiipi on onnellinen lapsi,
vaikka vihreen nurmen syksy jo vei.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot