Turha maailma.

Runoilija pianosarana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2007
Viimeksi paikalla: 27.10.2019 23:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.6.1989

Maalaan väriliiduilla huomista,
koettaen löytää oikean sävelen.
 

Turhia sanoja, turhia tekoja,
päiviä jotka eivät johda mihinkään.
Turha on hymyillä, turha itkeä,
turha suunnitella turhaa tulevaa.

Jos kaikki on tässä, missä on järkeä,
missä järkeä, jos tämä ei johda mihinkään?
Ja jos lopun jälkeen synnytään uudestaan,
onko välilä sillä, miten nyt me eletään?

Ihmiset pettää, ihmiset valehtelee,
kaiken lopuksi kuolema vie jokaisen.
Ei väliä kuinka paljon rakastat, taistelet,
se on karu kohtalo jota ei voi paeta.

Ja koska aika vie muiden lisäksi sinutkin,
sinut, sekä aivan kaikki joista välitän.
On turhaa rakastaa, toivoa tai yrittää.
Tämän vuoksi vihaan tätä turhaa maailmaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot