Maan kyyneleet

Runoilija Kumiankka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2010
Viimeksi paikalla: 28.9.2015 21:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.11.1993

 

Tuulenvire kietoutui ympärilleni
veti minut uskomattomaan tanssiin.
Tanssiin elämästä ja kuolemasta.

Riuhdoimme hetken toisissamme
annoimme musiikin viedä mukanaan
ajelehdimme vailla tarkoitusta.

Vielä hetken jaksoimme taistella
maa nielaisi kyyneleemme
olimme yhtä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot