Labyrintin salaisuus

Runoilija Kumiankka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2010
Viimeksi paikalla: 28.9.2015 21:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.11.1993

 

Äänesi kaikui niistä tuhansista seinistä
jotka öisin kuiskivat nimeäni
Tuoksusi leijui minua vastaan
hengitin sisään ilmasi jäännökset.

Astuin askeleen jälkeesi
pelkäsin kompastuvani typeryyteeni
Juoksutin sormiani sinun jalanjäljissäsi
annoin niiden tanssia pelkoni pois.

Jatkoin matkaani labyrintissa
tutkin kaikki tiilenpäät
Kuuntelin niiden jokaisen tarinan
vihdoin jaoit salaisuutesi kanssani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot