Paholaisen silmänisku

Runoilija Kumiankka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2010
Viimeksi paikalla: 28.9.2015 21:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.11.1993

 

Filminauha on mustavalkoinen,
sen irvikuvat nauravat minulle.
Poltan varjon sieluni tulessa.

Peilissä näkyvät kasvot
eivät tunnista minua.
Isken silmää paholaiselle.

Käännän selkäni maailmalle
ja hymyilen ivallisena

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot