Tyttö

Runoilija RosaDePlata

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 20.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Do, or do not. There is no "try"
 

Äiti, auta mua jaksamaan
Mun kaverit kiusaa aina vaan
Ei siskoista ole apuakaan,
nekin nauraa isän kaa

Millä tämä piina saatais loppumaan?
Ei edes sängystä jaksa nousta
Syöminenkin on kidutusta
Painajaiset tulee, ei oo pakoa

”Hei sinä, auta mua jaksamaan”
sanoo tyttö yksin portilla
Katse kääntyy, kyynel poskella
Matka jatkuu, kaikki pysyy ennallaan

Oksalla pieni lintu odottaa
Joko kohta pääsee lentämään
Siivet auki, kohti maailmaa
Joko kaikki ikävä katoaa?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot