Aika parantaa

Runoilija RosaDePlata

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 20.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Do, or do not. There is no "try"
 

Hei,
tiedän, että on ollut vaikeaa.
On ollut piikkejä,
on ollut kyyneleitä.
On ollut menetyksiä
ja on ollut pettureita.

Tiedän, että olet jo luovuttanut.
Olet pyydellyt anteeksi.
Olet turhautunut ja melkein jo unohtanut.

Sitä, kuka olet, ei voida viedä.
Sitä ei voida muuttaa.
Sitä ei tarvitse anteeksi pyytää
eikä sitä pidä unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ja kaunis kannustus..

 

Käyttäjän kaikki runot