Rakkautemme

Runoilija Jylia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hmm..noh tämmöinen romanttinen tyttönen vain :) kertokaa ihmeessä mielipiteenne runoistani :)) kiitän palautteesta :D
 

Vaikken nyt olekaan luonasi,
Unissa olen kanssasi.
Erillään voimme katsoa kuuta nousevaa,
Silti sama kuva mieliimme jää,
Sama vahva tunne tää.
Ei ole sidettä vahvempaa,
Kuin rakkaus joka onnemme ikuistaa.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot