Ikävöin

Runoilija Jylia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hmm..noh tämmöinen romanttinen tyttönen vain :) kertokaa ihmeessä mielipiteenne runoistani :)) kiitän palautteesta :D
 

Aamuisin muistelen komeita piirteitäsi,
suloista hymyäsi,
poikamaisia ilmeitäsi.

Päivän mittaan tunnen vahvat käsivartesi ympärilläni,
hellät kosketuksesi ihollani.

Illan tullen maistan makeiden huultesi maun,
aistin niiden kiusoittelevan leikin vartalollani.

Kaipaan sinua, ikävöin.
Nyt olet kaukana,
mutta tiedän pian olet taas vierelläni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot