Rakkaus

Runoilija Jylia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hmm..noh tämmöinen romanttinen tyttönen vain :) kertokaa ihmeessä mielipiteenne runoistani :)) kiitän palautteesta :D
 

Rakkautta hulluudeksi sanotaan,
Ei sitä silti kukaan tahdo torjua, unohtaa.
Kanssasi asia uuden merkityksen sai,
Olet samaa mieltä, vai?
Löysin aidon rakkauden,
Katseen taas käänsin aurinkoon.
Eivät sanat riitä kuvaamaan,
Tätä tunnetta uutta, nousevaa,
Miten paljon sinusta välitän,
Miten paljon sinua rakastan.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot