Nimetön

Runoilija Rami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



It's not all true but it's all real


 

Olit oikeassa,
oli jo aika
siivota hiukset lattiakaivosta

Olit oikeassa,
olisi pitänyt
jättää se pullo avaamatta

Olit oikeassa,
joskus saattaa
ihminen sokeutua raivosta

Olit oikeassa,
voi olla parempi
jättää jotkut asiat sanomatta

Olit oikeassa,
olit aina oikeassa
ja nyt ensimmäistä kertaa
olen minä oikeassa,
olin väärässä kun lähdin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Rami Nimetön 27.5.2015 0 Runo
Rami Nimetön 24.9.2014 0 Runo
Rami Paluu todellisuuteen 25.7.2014 0 Runo
Rami OLET 25.7.2014 0 Runo
Rami KELOPUU 10.4.2012 4 Runo
Rami Nimetön 7.9.2011 0 Runo
Rami Knockout 30.8.2011 0 Runo
Rami Valonkantaja 11.8.2011 4 Runo
Rami Nimetön 16.3.2011 6 Runo
Rami Jää 3.1.2011 6 Runo