OLET

Runoilija Rami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



It's not all true but it's all real


 

Olet kevätaurinko ja silmut puussa
Olet karkkipäivänä maku suussa

Olet kadulla kaunein talo
Pihan viimeinen toimiva valo

Olet kimalaiselle mettä
Olet suihkusta lämmintä vettä

Olet kesän ennätyskala
Olet pizzan maukkain pala

Olet leipomon tuorein munkki
Olet renkaanvaihtajan tunkki

Olet ainoa järki mun päässä
Kuiva suojani myrskysäässä

Olet talvella ensilunta
Olet maailman kauneinta unta

Olet perjantain eka drinkki
Olet raveissa voittovinkki

Olet kylmän yön untuvatäkki
Pikän matkan varrella Mäkki

Olet puutarhan taimille multa
Jouluaattona takassa tulta

Olet autoni uusi maali
Heinätalkoiden viimeinen paali

Olet kirkon portailla riisi
Olet mieleeni painunut biisi

Olet rakkaus joka kesti
Olet puolisoni ikuisesti

Selite: 
Hääruno S&M 4.7.2014
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Rami Nimetön 27.5.2015 0 Runo
Rami Nimetön 24.9.2014 0 Runo
Rami Paluu todellisuuteen 25.7.2014 0 Runo
Rami OLET 25.7.2014 0 Runo
Rami KELOPUU 10.4.2012 4 Runo
Rami Nimetön 7.9.2011 0 Runo
Rami Knockout 30.8.2011 0 Runo
Rami Valonkantaja 11.8.2011 4 Runo
Rami Nimetön 16.3.2011 6 Runo
Rami Jää 3.1.2011 6 Runo