Nimetön

Runoilija Rami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



It's not all true but it's all real


 

Saat minut miettimään
milloin on liian myöhäistä
aloittaa alusta
kun on myrkyttänyt ruumiinsa
ja mielensä,
kulunut loppuun
Kuinka pienistä paloista
voi vielä rakentaa uuden
tärisevin käsin
Kuinka pieneksi voi kutistua
jääden vielä näkyväksi
Kuinka isoja paloja
vielä tarvitset,
että itsesi kokoat
kun ei ole paljoa
jäljellä enää minustakaan
Äiti, anna anteeksi
jos tällä kertaa minä
pakenen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.

Vasta lopussa tajusin tämän olevan äidille. Luin uudelleen, äitinä ja minun tuli surullinen olo. Jokainen vastaa loppukädessä itse itsestään, ei voi olla lapsen vastuulla nostaa vanhempiaan "ihmisten kirjoille". Lapsen tehtävä on rakentaa oma elämänsä ja vanhempoien kuuluu tarjota siihen eväät.

upeasti kirjoitettu ,

Hauraan surumielinen runo.

Haikea, herkkä runo

Maailman vaikein sana "anteeksi".
Kaunis, kun sen saa sanottua. Helpottaa.
Ikävää, kun sen sanoo väärä osapuoli. Sattuu.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Rami Nimetön 27.5.2015 0 Runo
Rami Nimetön 24.9.2014 0 Runo
Rami Paluu todellisuuteen 25.7.2014 0 Runo
Rami OLET 25.7.2014 0 Runo
Rami KELOPUU 10.4.2012 4 Runo
Rami Nimetön 7.9.2011 0 Runo
Rami Knockout 30.8.2011 0 Runo
Rami Valonkantaja 11.8.2011 4 Runo
Rami Nimetön 16.3.2011 6 Runo
Rami Jää 3.1.2011 6 Runo