Valonkantaja

Runoilija Rami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



It's not all true but it's all real


 

Näin tänään miehen
vanhan ja harmaan,
sätkätupakan tuoksuisen
Pitkät, takkuiset hiukset,
melkein puhkikuluneella hiuslenkillä
kiinni sidotut
Vanhan kirjaston hajuisissa vaatteissa,
kumarassa kulki
Katsoi kurttuisten kulmien alta
ja hymyili harvalla hammasrivillä
Puhui kirjoista ja runoista,
Valonkantajista
Se oli ihan samanlainen kuin sinä,
Oli pakko tulla kummullesi kertomaan
Vai olikohan enkeli

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

laaja-alainen sisältö

Synttäri-Onnittelut

Näin käy toisinaan.
Jo pois nukkuneet rakkaamme kuin saavat uuden olomuodon ilmestyen meille, lohdutukseksi - uskon.
Runosi koskettaa herkkyydellään.

Haikeaa kauneutta on runossasi.

Haikean kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Rami Nimetön 27.5.2015 0 Runo
Rami Nimetön 24.9.2014 0 Runo
Rami Paluu todellisuuteen 25.7.2014 0 Runo
Rami OLET 25.7.2014 0 Runo
Rami KELOPUU 10.4.2012 4 Runo
Rami Nimetön 7.9.2011 0 Runo
Rami Knockout 30.8.2011 0 Runo
Rami Valonkantaja 11.8.2011 4 Runo
Rami Nimetön 16.3.2011 6 Runo
Rami Jää 3.1.2011 6 Runo