Nimetön

Runoilija aurinkosade

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja se mitä tehtiin
ois meidän kahden salaisuus



Ja kyllä sinä tiedät
mikään ei ois enempää



Kaikki runoni eivät kerro suoranaisesti itsestäni, mutta
niistä voi löytää omia ajatuksiani

Baby, don't talk to me
I'm trying to let go
Not loving you is harder than you know




---------------------------------------------------------------
Kun luet runojani,
lue ihmeessä myös muitakin kuin uusimpia :>
Kaikenlainen palaute on tervetullutta.
Kiitos ja kumarrus jo etukäteen kommenteistanne :'')


Olen kirjoitellut runoja jo yli 400,
mutta tänne näkyville olen laittanut vain pienen osan kaikista :)



~Elämä on kumma ja kiemurainen~




 

ripustan muistoja silmiini
tuijotellen niitä joka yö uudelleen ja uudelleen

aamuisin tummat silmänaluset
ja sydän sinusta kipeänä

olen jokaisen yön valvonut vuoksesi

ja odottanut etenkin
kellon viisareiden hukatessa minuuttejamme
etkä suvaitse edes ilmoittaa itsestäsi

hukkaan heitettyjä suudelmia
ja ylisuloista kutitusta mielessä
herään joka aamu huomaamaan
se oli taas vain kuvitelmaa

mahtaa olla niin vaikeaa
pitää lupauksia ja

muistaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot