Nimetön

Runoilija aurinkosade

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja se mitä tehtiin
ois meidän kahden salaisuus



Ja kyllä sinä tiedät
mikään ei ois enempää



Kaikki runoni eivät kerro suoranaisesti itsestäni, mutta
niistä voi löytää omia ajatuksiani

Baby, don't talk to me
I'm trying to let go
Not loving you is harder than you know




---------------------------------------------------------------
Kun luet runojani,
lue ihmeessä myös muitakin kuin uusimpia :>
Kaikenlainen palaute on tervetullutta.
Kiitos ja kumarrus jo etukäteen kommenteistanne :'')


Olen kirjoitellut runoja jo yli 400,
mutta tänne näkyville olen laittanut vain pienen osan kaikista :)



~Elämä on kumma ja kiemurainen~




 

lumoissani luin kotiopettajattaren romaania
seuranani vain muhkea nojatuoli ja höpsö kissa

siinä yönhämyssä mietin samalla
olisinko koskaan ollut kanssasi yhtä onnellinen
kuin nyt

kissa käpertyi syliini nukkumaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot