Nimetön

Runoilija aurinkosade

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja se mitä tehtiin
ois meidän kahden salaisuus



Ja kyllä sinä tiedät
mikään ei ois enempää



Kaikki runoni eivät kerro suoranaisesti itsestäni, mutta
niistä voi löytää omia ajatuksiani

Baby, don't talk to me
I'm trying to let go
Not loving you is harder than you know




---------------------------------------------------------------
Kun luet runojani,
lue ihmeessä myös muitakin kuin uusimpia :>
Kaikenlainen palaute on tervetullutta.
Kiitos ja kumarrus jo etukäteen kommenteistanne :'')


Olen kirjoitellut runoja jo yli 400,
mutta tänne näkyville olen laittanut vain pienen osan kaikista :)



~Elämä on kumma ja kiemurainen~




 

nyt kun olet mennyt
ja niin monet sanat jääneet sanomatta
olet itkenyt
sydämeni väsyneeksi

silti entistä vahvempana
vielä aion yrittää kerran
korjata mennyttä ja kertoa
asiat jotka jäivät sanomatta

toivon vielä ei olisi liian myöhäistä
mutta parempi myöhäänkin kuin milloinkaan

tiedän, itseäni satutin sinun takiasi liikaa
annoin itseni sinuun rakastua ilman lupaa
samalla tuskaa siirsin sinun sisimpääsi
kaikki olisi voinut olla paremmin

vaikka toinen sinut sieppasi minulta
hetkenä pahimpana
tiedät sinäkin että siteesi minuun
ei ole katkennut

sinulle olen tärkeä edelleen
paikka minulla on sydämessäsi

Joten vielä kerran nousen
kerron sinulle kaiken sen
mikä olisi pitänyt kertoa
jo aikoja sitten

mutta en pelkää
vaikket enää kykenisi ymmärtämään
minulle on tärkeintä
että sinä vain tiedät

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot