minä haluan

Runoilija Daiko

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoileva jätkä.
 

Kaikkea ei voi saada
mutta minä haluan kaiken

parasta mitä olen saanut
olet sinä

haluan sinut
haluan kaiken muun

jos saan kaiken muun
menetän sinut

jos saan sinut
menetän kaiken muun

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteikas runo!

*

"oikeasti runoilla" -> OSAA oikeasti runoilla :)

Tosi hienoa tekstiä kirjoitat. Tuo toinenkin runosi on aivan mahtava.
Olet ehkä ensimmäinen eteeni osunut 15-vuotias poika tällä sivulla, joka oikeasti runoilla. (Ei mitään sukupuolirasismia, mutta valitettavasti näin on. En tiedä mistä johtuu, mutta poikia ei kauheasti tämä runojen kirjoittaminen jaksa kiinnostaa...?)

No, tästä runosta. Tässä oli todella hienoja kielikuvia, ja meni hetki tajuta, mitä niillä kaikilla tarkoitat (Se on ehdottomasti plussaa! On vain hyvä, jos runo säilyttää mielenkiintonsa ja salaisuutensa loppuun asti).
Tämä oli todella hyvä runo. Oikeasti, oikeasti, oikeastiii. Hienosti aseteltukin, tuo kahden rivin kappaleisiin jako toimii. Ja pienet alkukirjaimet ja pisteettömyys näyttävät tässä hyvältä. En jäänyt kaipaamaan mitään pisteitä ja muita merkkejä (yllättävää kyllä).

Onnittelut synttäreittesi johdosta ja myös tästä hienosta runosta!

Saahan sitä sanoa haluavansa ja halutakin, mutta viisainta on elää elämänsä sellaisena kuin se tulee ja lopulta huomaa saaneensa enemmän kuin olisi osannut toivoakaan, haluamisesta puhumattakaan. Välillä tarvitaan tahdonvoimaa, mikä on eri asia kuin haluaminen.

Nätsy ;ooo <3
Hyvää synttärii :>

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Daiko PYSÄHDY 14.3.2009 6 Runo
Daiko En vaan käsitä 28.12.2008 10 Runo
Daiko peilikuva 26.11.2008 0 Runo
Daiko kituva 6.4.2008 2 Runo
Daiko vampyyri 6.4.2008 6 Runo
Daiko rakastin, sinä et 25.11.2007 6 Runo
Daiko minä haluan 3.11.2007 5 Runo