peilikuva

Runoilija Daiko

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoileva jätkä.
 

peilikuvasi

seuraa kuolleilla silmillään
sinun ikävöivää katsettasi

jonka aika jätti
jo kauan sitten

mutta sinä et näe
peilikuvasi kärsimyksiä

elät peilin paremmalla puolella
vaikka oikeasti
peilissä olet sinä

peilejä vain ei ole suunniteltu
kuolleille kasvoille
ja ikäville elämille

Selite: 
jotain vaan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Daiko PYSÄHDY 14.3.2009 6 Runo
Daiko En vaan käsitä 28.12.2008 10 Runo
Daiko peilikuva 26.11.2008 0 Runo
Daiko kituva 6.4.2008 2 Runo
Daiko vampyyri 6.4.2008 6 Runo
Daiko rakastin, sinä et 25.11.2007 6 Runo
Daiko minä haluan 3.11.2007 5 Runo