Nimetön

Runoilija Mutsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..Sanotaan että, sitä saa mitä tilaa... ..Toisinaan, sitä saa tilaamattakin...
 

Ollaan olemassa,
toisillemme näkymättömissä..

Silti niin lähellä,
kuitekin kilometreissä kaukana..

Emme päässeet toisistamme irti,
ilmiselvästi,

Ylpeästi elellen,
kuulumisia kysellen..

Niinpä niin,
rivien välistä lukien..

Toisistamme yhä tykäten....

Selite: 
Aina sattuu ja tapahtuu.... kymmenien vuosien jälkeenkin..
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään tästä aiheesta joka on juri nyt itsellenikin varsin läheinen :)
Mukava toteavakin runo

Rakkaus ei ole yksilön hallittavissa, vaikka miten yrittäisi
ja ajan kanssa.

Kaunista, mutta myös tuskallista toisinaan.

Ihmeellistä ennen muuta.

Tästä kokonaisuudesta hieno
Runo Sinulta.

Eheä teksti, juuri oikeilla
sanoilla.

Aito ja hieno.

Tykkään tästä aiheesta joka on juri nyt itsellenikin varsin läheinen :)
Mukava toteavakin runo

Rakkaus ei ole yksilön hallittavissa, vaikka miten yrittäisi
ja ajan kanssa.

Kaunista, mutta myös tuskallista toisinaan.

Ihmeellistä ennen muuta.

Tästä kokonaisuudesta hieno
Runo Sinulta.

Eheä teksti, juuri oikeilla
sanoilla.

Aito ja hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mutsi Nimetön 15.9.2011 2 Runo
Mutsi Hulluus 10.8.2011 2 Runo
Mutsi Nimetön 2.9.2010 4 Runo
Mutsi SINÄ 9.8.2010 1 Runo
Mutsi Unia 6.8.2010 3 Runo
Mutsi Sinä 29.5.2010 0 Runo
Mutsi Tykky Lunta 3.3.2010 0 Runo
Mutsi Onni 20.2.2010 4 Runo
Mutsi Nimetön 29.10.2009 0 Runo