Nimetön

Runoilija Mutsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..Sanotaan että, sitä saa mitä tilaa... ..Toisinaan, sitä saa tilaamattakin...
 

Kauas katsoin,
opettelin olemaan,

Huomaten,
etten mitään ollutkaan.

Silti sinua ymmärtäen,
ja sinussa kiinni,

Itseni antaen,
rakkautta haluava,

Empaattisesti elävä,
ja aina niin alistuva.

Mikä sinulle riitäisi,
kun et irti kuitenkaan päästäisi!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mutsi Nimetön 15.9.2011 2 Runo
Mutsi Hulluus 10.8.2011 2 Runo
Mutsi Nimetön 2.9.2010 4 Runo
Mutsi SINÄ 9.8.2010 1 Runo
Mutsi Unia 6.8.2010 3 Runo
Mutsi Sinä 29.5.2010 0 Runo
Mutsi Tykky Lunta 3.3.2010 0 Runo
Mutsi Onni 20.2.2010 4 Runo
Mutsi Nimetön 29.10.2009 0 Runo