Viesti pulloon suljettu

Runoilija Sonny

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olemme vain ihmisiä ja meillä on aikamme meidän täytyy tehdä se tehtävä joka meille on annettu ja täytyy käyttää se aika hyväksemme mikä meille jaetaan...
 

Istun illalla meren rannassa
katselen auringon laskua,

Katson kun auringon viimeisest säteet
mereen punaista kajoaan luovat ja sitten katoavat,

Näen meressä vain kuvajaisen
kuin heijastuksen peilistä,

Katson kännykkää viestin tän siinä vaan nään,
"En jaksa enään.. parempi näin sori..."

Mietin vaan mitä virheitä oon tehnyt
mietin miten olisin voinut tilanteen pelstaa,

Tehtyä ei tekemättömäksi saa
mennyttä ei voi muuttaa,

Tunnen vain kuinka kyyneleet poskeani pitkin mereen virtaavat

Kuin kyyneleet sydämmein verta olisivat,

Tunnen syyllisyyden ja katumuksen
sitä en koskaan mielestäni saa
miten sua saatoinkaan satuttaa,

Nousen jaloilleni
veneeseeni nousen,

Rantaan jätän viestin pulloon suljetun
"näin on parempi en haluu sua enää satuttaa
ehkä on parempi ettemme enään nää
haluun että elät onnellisena ilman minua onnellinen olet"

Olen vain kuvajainen kun veneeni suuntaan merelle
seilaan mä auringon laskuun,

sitten katson kerran taakseni hiljaa sanoen
"takaisin enään en palaa
parempi näin meille kaikille"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot