Hän

Runoilija Sonny

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olemme vain ihmisiä ja meillä on aikamme meidän täytyy tehdä se tehtävä joka meille on annettu ja täytyy käyttää se aika hyväksemme mikä meille jaetaan...
 

Kulta pienokaiseni olen tehnyt niin monesti väärin sua kohtaan
Ikinä en tahdo enään nähdä että itket en sua haluu satuttaa,

Haluan sulle vain kaikkea hyvää
Lupaan sulle että en enään haavoita sanoilla en teoilla,

Viellä monta kertaa haluan nähdä sun kauniin hymysi
Kuulla viellä sen ihanan naurusi jota rakastan<3,

Tuntea sun kätesi kosketuksen vasten ihoain,
kuulla sun rauhallisen hengityksen jotka mulle kylmät väreet saavat aikaan,

Olla kuten aina ennenkin rakastaa sua enemmän kuin ennen
Muistan sen illan kun olit niin ujo etkä uskaltanut edes katsoa mua silmiini,

Kuinka olit niin hiljaa ja vain halasit
Silloin tunsin miltä tuntuu kun joku haluaa olla vaan lähellä,

Tunsin miltä tuntuu se kun alkaa uudelleen rakastaa ja olla vaan,

Sua olen aina rakastanut vaikka tapani näyttä ovat olleet vähissä,

muttei enään näytän sulle joka päivä miten sua tuun mä rakastaan,

En enää pahaa sanaa susta lausukaan,
En enään koskaan sillä en halua sua menettää<3

Muistatko ensisuudelman?

Se joka sai sut täyteen lämmintä tunnetta? sellaista onnellista
Se joka sai mut täyteen lämmintä verta, rakkautesi verta<3

Kun suutelen sua suutelen sua kuin ensimäisen kerran ikinä<3

En koskaan unohda miltä tuntui ekan kerran suudella sua<3

Rakastan sua Elisa vuosienkin päästä rakastan sua kuin sinä päivänä kun tapasin sut ensikerran<3 Elisa Rakastan sua kuolemaani asti<3

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot