Lintu

Runoilija Sonny

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olemme vain ihmisiä ja meillä on aikamme meidän täytyy tehdä se tehtävä joka meille on annettu ja täytyy käyttää se aika hyväksemme mikä meille jaetaan...
 

Olen täynnä arpia
olen täynnä tuskaa,

Olen niin uupunut
olen kuin pieni lintu jonka siivet ovat katkennet,

en jaksa enään jatkaa eteenpäin
mietin vain kuinka saisin tämän loppumaan,

Tunnen tuskaa jokaisesta liikkeestä
tunnen polttavaa huumaavaa kipua jokaisesta henkäyksestä,

Odotan vain sitä milloin saan sen loppumaan?,

sitten en tunnekaan kipua enään
ei tuskaa enään,

helpottuneena käyn kohti porttia
kohti ikuista elämää...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot