Eksyneen haavat

Runoilija Mikälie

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuulenko minä edes tuota,
kuiskausta joltain suuremmalta,
ikävästä sanat toistavat,
pyytävät luokseen palaamaan,
minä odotan jotain muuta,
suurta ihmettä, elämän pisaroita,
en tahdo pysähtyä itkemään,
tuskan kätken sisälle ja hautaan,
hymyllä peitän haavat,
eikä kukaan huomaa,
olen yhtä olematon haavojeni kanssa,
he sokeuttavat silmänsä todellisuudelta,
Jos joku kysyisi miten jaksan,
tietäisivät kaikki miten eksyin,
ei opetettu koskaan anteeksi antamaan,
ehkä nyt kuulen sen,
pienen hennon äänen, kuiskauksen,
nyt mä vihdoin tiedän sen,
koittaa aamu huomennakin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot