Totuus

Runoilija Mikälie

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kukaan ei huomaa,
jos hetkeksi pysähdyn,
katson ympärilleni, mitä näen?
en näe sinua, en näe meitä,
näin tyhjät huoneet,
nekin kutsuvat nimeltä,
yksinäisyydestä minut kai tunnetaan,
epätoivoksi minua kutsutaan,
olen ehkä liian hauras,
ei minua tehty kestämään ongelmia,
kuinka paljon voinkaan kaivata,
vain sinun lämpöäsi,
sinä sait minut jatkamaan matkaani,
et antanut minun pysähtyä,
mutta kun sinä lähdit,
loppuivat syyni heräämiseen,
aamuisin en jaksa avata silmiäni,
en uskalla nousta ja kohdata maailmaa,
pelolla ruokitaan nälkäisimmätkin,
mutta pelko ei koskaan täytä,
vain rakkaus voi tyhjyyden kadottaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot