Vastaus

Runoilija Mikälie

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sua mä edelleen odotan,
En kuule askeleitasi,
En tunne hengitystäsi,
Minne katosi sulo soinnut,
Se ääni joka sai rakkauden,
Taasko myöhässä,
Vai etkö tulossa,
Voi kunpa mä sen tietäisin,
Lopettaisin odotuksen,
Sen ikuisen kysymyksen,
Lupaus taas rikkoutui,
Asemalla seison edelleen,
Junat menee ohi,
Nuoret parit vieressäin,
Ei kukaan muu yksin,
Vain minä taas,
Kaikki tuijottaen,
Jakaa sääliään,
Se satuttaa paljon,
Rikkoo sydämen,
Siinä sain vastauksen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mahtava runo, pidin todella, todella paljon. Sujuvaa tekstiä, ja runon tunnelma välittyi hyvin. Suosikkeihin aivan ehdottomasti. :)

Kaunis runo. =)
Toi on mulle joka päiväistä. =/ Joten tiedän sanoman, ja se tulee esille hyvin. =)

Upea runo, hienosti kirjoitettu. Pistää miettimään. :)

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot