Näin meän mäessä

Runoilija suviduunari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ricky sanoo:
11 runoa
mursu sanoo:
jåååp
mursu sanoo:
hokasin
Ricky sanoo:
mitä hokasit
mursu sanoo:
että mullon vähän ilkeämielinen sävy noissa runoissa :'D
Ricky sanoo:
:'D
just siks ne onki parhaita :'D
mursu sanoo:
DDDDDDD
 

Hei!

Tuolta saapuu Terhi!
On päivä mitä ihanin.

Hississä riekutaan,
heiluu jo vaijeritkin.

Tönäisit hankeen minut
ja pipon vedit silmille.
Häntäluuhun sattuu,
mutta me vain
nauroimme!

Kuunnelkaa, ruottalaiset,
kun laulamme teille laulun.
Se kertoo Petteri Punakuonon,
pienen poron naurun,

Ja se Petteri oli iloinen
kun
reen eestä näki:

Mursu hyppyristä (KIRKUEN)
ympäri lensi
ja
kraaterin teki.

Taina sen ikuisti,
nauraa sai Jonikin.

Herranjumala.
Näin Me Lennetään!

Mutta:

Kuka lentää hyppyristä,
kuka kömmähdyksistä??

Lumilauta alle jalkojen,
vielä minäkin OPIN SEN :D!

Ja näin
huudahtaen
kuuseen tömähtää
ei muut voi,
kuin nauraen pudistella päätään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä oli ainakin kovasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

kuka päästi Mursun irti?

 

Käyttäjän kaikki runot