Tummanruskea hetki

Runoilija suviduunari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ricky sanoo:
11 runoa
mursu sanoo:
jåååp
mursu sanoo:
hokasin
Ricky sanoo:
mitä hokasit
mursu sanoo:
että mullon vähän ilkeämielinen sävy noissa runoissa :'D
Ricky sanoo:
:'D
just siks ne onki parhaita :'D
mursu sanoo:
DDDDDDD
 

Kerron teille tarinan
Perärieskoista,
nokipullakaakaolätyistä.

Tulessa loimuavassa

Makkara on paistumassa.

Paistamme omia lättyjä
niissä on ainesosia,
yhdessä järkyttäviä.

-jämiä pullataikinan
-haalennutta kaakaota
-ynnä sinappia
-nokipannun makusia
-sekä ketsuppia.

PS:
se lettu heitettiin jorpakkoon,
sillä näytti,
kuin
joku ois paskonu nuotioon.

Selite: 
hiihtoreissu ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot