*PIIP*

Runoilija suviduunari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ricky sanoo:
11 runoa
mursu sanoo:
jåååp
mursu sanoo:
hokasin
Ricky sanoo:
mitä hokasit
mursu sanoo:
että mullon vähän ilkeämielinen sävy noissa runoissa :'D
Ricky sanoo:
:'D
just siks ne onki parhaita :'D
mursu sanoo:
DDDDDDD
 

*PIIP* pieni koiranpentu,
uskollinen petolintu.

Hauskaa on
ja naurattaa,
nauru kantaa vaaran taa.

Muurahaiset
meiltä on paossa,
kylässä kun kävit
naureskelemassa.

Hymykuoppiisi
mahtuisi,
kokonainen Mount Everesti.
Plus oma loistojahtini,
sellaisen
jos omistaisin.

Ei paria löytää
voi parempaa,
miehisyyttä
kun käymme pilkkaamaan.

Äitien juttuja kuunnellaan
ja pahemmin niitä
nauretaan.

"Mäkä mäkä, jäkä jäkä.
Mullon hätä: Hammasmätä."

Haa!
Peppekin myös, kärsiä saa,
häntä kun keksimme
härnätä taas.

Jopa irlantilaiset
meitä piiloon loikkivat,
muttei meitä hämätä:

omistamme
infrapunakamerat.

Selite: 
Tuon "PIIP":n kohalla on sitten sensuroitu nimi :D mutta kaikkihan me tiedämme kenestä on kysymys ;D.. jollette tiedä niin kysykää, ehkä kerron sen..
Kategoria: 
 

Kommentit

En kai mie ole ainoa, joka ei teidä, kuka tuo *piip* on? xD

 

Käyttäjän kaikki runot