"Minun intohimoinen kirjeeni Suvituulelle

Runoilija suviduunari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ricky sanoo:
11 runoa
mursu sanoo:
jåååp
mursu sanoo:
hokasin
Ricky sanoo:
mitä hokasit
mursu sanoo:
että mullon vähän ilkeämielinen sävy noissa runoissa :'D
Ricky sanoo:
:'D
just siks ne onki parhaita :'D
mursu sanoo:
DDDDDDD
 

Rakas Suvituuli

en tiedä miten sanoisin tämän, mutta olen rakastunut siskoosi. Luulen, että ymmärsin sen viimeisin ensimmäinen toukokuuta lentokoneessa, ja näin sinut istumassa isäni päällä.
Olen varma, että olet tarpeeksi hävettävä ymmärtämään, että en ikinä aikonut soittaa sinulle vaikka toisin sanoin.
Lähetän sinulle takaisin sormuksesi, mutta pidän äitisi muistona.
Haluan, että tiedät, että minä tulen aina muistamaan vihata isääsi.
Hukuta itsesi.

Ricky"

Selite: 
HAHA! ketjukirjeet taitaa olla parasta mitä tiedän tällä hetkellä ;D. Jotkin on kyllä tosi hauskoja, täytyy kyllä myöntää että silmät pullistu kunnolla päästä ko näin otsikon ja keltä se kirje tuli.
Kategoria: 
 

Kommentit

haha tykkäsin täst :D

enpä ole tällaisista ketjukirjeistä kuullut, mutta äärimmäisen hupaisaa luettavaa tämä oli. oikein päivän piristys, kuten myös tuo vastauksesi. sarkasmi kunniaan.

Miksi mulle ei oo tällasta ilmestyny? Hm.... Tämä on aivan huippu. :)

 

Käyttäjän kaikki runot