Kiitos

Runoilija adyliin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiitos,
kun ymmärrät.

Kiitos,
kun olet olemassa.

Kiitos,
kun annat anteeksi.

Kiitos,
tunnen olevani tärkeä.

En olisi uskonut,
että voisit,
antaa mulle anteeksi.

Pyyhit surun kasvoiltani,
kerroit,
että olen sulle tärkeä.

En tiedä miten kiittäisin,
joten tein tämän runon.

Aina,
kun katson taivaaseen.
näen sun kasvosi,
näen sinun kauniit kasvosi.

En ymmärrä,
miten voit antaa anteeksi,
olinhan niin kylmä sinua kohtaan.

Kerroin valheita sinusta,
sanoin että vihaan sinua.

Nyt,
se kaikki,
on poissa.

Uskotko kun kerron,
olet minulle tärkeä!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. Hyvää uutta vuotta!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
adyliin Nimetön 23.1.2009 0 Runo
adyliin You 23.1.2009 1 Runo
adyliin I Miss U 22.1.2009 0 Runo
adyliin Kiitos 30.12.2008 1 Runo
adyliin yksin 22.12.2008 0 Runo
adyliin muistatko 22.12.2008 0 Runo
adyliin silmäsi 21.12.2008 0 Runo
adyliin Nimetön 21.12.2008 0 Runo
adyliin Rakastan sinua! 15.12.2008 0 Runo
adyliin Kerronko 15.12.2008 4 Runo