Rakastan sinua!

Runoilija adyliin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Särjin sydämesi,
en sitä tarkoittanut.
Olen pahoillani siitä.
en ehkä anteeksi saa.
Oot mulle se tärkein,
haluan sut lähelleni.
Anteeksi,
sanon minä.
Ei olisi pitänyt valehdella ja
väittää etten niin tekisi.
Nyt lupaan sen:
en sulle enää valehtele,
en sua enää piinaa,
en kiusaa,
en väitä,
ettetkö olisi minulle tärkeä.
Olet se, jonka haluan lähelleni.
Rakastan sinua!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
adyliin Nimetön 23.1.2009 0 Runo
adyliin You 23.1.2009 1 Runo
adyliin I Miss U 22.1.2009 0 Runo
adyliin Kiitos 30.12.2008 1 Runo
adyliin yksin 22.12.2008 0 Runo
adyliin muistatko 22.12.2008 0 Runo
adyliin silmäsi 21.12.2008 0 Runo
adyliin Nimetön 21.12.2008 0 Runo
adyliin Rakastan sinua! 15.12.2008 0 Runo
adyliin Kerronko 15.12.2008 4 Runo