I Miss U

Runoilija adyliin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Missä olet,
sitä ihmettelen

Minne menit,
sitä kysyin

Sun viimeiset sanat,
pyörii mun päässä vain

En saa unta,
en voi unohtaa sinua

Itken silmäni kuivaksi,
silti kyyneliä riittää

Ei sanat riitä selittämään tätä tuskaa,
pelkkä hymyilykin sattuu

Kaikki kysyvät
"Mikä hätänä?"
niille vastaan,
"sydämeen sattuu"

Haluan pitää sinua sylissäni,
silittää päätäsi
ja kertoa että rakastan sinua

Ajattelen joka päivä,
joka toinen minuutti,
"oletkohan poissa"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
adyliin Nimetön 23.1.2009 0 Runo
adyliin You 23.1.2009 1 Runo
adyliin I Miss U 22.1.2009 0 Runo
adyliin Kiitos 30.12.2008 1 Runo
adyliin yksin 22.12.2008 0 Runo
adyliin muistatko 22.12.2008 0 Runo
adyliin silmäsi 21.12.2008 0 Runo
adyliin Nimetön 21.12.2008 0 Runo
adyliin Rakastan sinua! 15.12.2008 0 Runo
adyliin Kerronko 15.12.2008 4 Runo