yksin

Runoilija adyliin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olimme ystäviä,
parhaita ystäviä.

kerroimme kaiken toisillemme,
pienimmätkin salaisuudet.

teimme runoja toisillemme,
tarinoita rakkaistamme.

mutta nyt,
kun et halua nähdä minua.

teen runoja yksinäisyydestä,
itken omassa yksinäisyydessäni.

tunnen tuskaa sisälläni,
kun näen liekit silmissäsi.

vihaan itseäni niin paljon,
etten voi edes katsoa peiliin
ja nähdä hirviötä edessäni.

ehkä siellä jossain,
syvällä sydämessäsi,
olisi tilaa yhdelle anteeksipyynnölle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
adyliin Nimetön 23.1.2009 0 Runo
adyliin You 23.1.2009 1 Runo
adyliin I Miss U 22.1.2009 0 Runo
adyliin Kiitos 30.12.2008 1 Runo
adyliin yksin 22.12.2008 0 Runo
adyliin muistatko 22.12.2008 0 Runo
adyliin silmäsi 21.12.2008 0 Runo
adyliin Nimetön 21.12.2008 0 Runo
adyliin Rakastan sinua! 15.12.2008 0 Runo
adyliin Kerronko 15.12.2008 4 Runo