Syrän

Runoilija Isosisko

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei sitä helepolla saa
mukkaansa kuka vaa

Eikä se iso oo
on siinä kolohujaki, joo

Ja aina ku sut tappaan
se iha hullun lailla hakkaa
Melekeen pelekään
se toimimasta lakkaa!

Paree ku otat sen mukkaas vaa
pirä hyvänä, jemmaa poven taa

Tierän, sit ku sut taas nährä saan
se vahavempi on ja pullistellee vaan!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valloittavan ihanalla murteella runoiltu... ja Ihana on runo muutenkin !
Pidin, Paljon.

Oih kun syrän hyppäs tän syrämen ansiosta... Nätti!

Tästä runosta tuli hyvä mieli. Ja tuo rakkauven murre vielä sai hymyn tirisemään. :)

 

Käyttäjän kaikki runot