Kaunis

Runoilija Isosisko

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sua salaa ihailen
kun huoneeseen kuljet
kun käännyt kohti
taas silmäni suljen.

En uskalla katsoa
niin hyvältä näytät.
Pelkään tunteen kasvavan,
että väärin sä sitä käytät.

Vaan ei sitä enää estää voi
silloin rakkaus alkoi
kun musiikki soi.

Ja viereeni tuut, käännät mun pään
niin hellän katseen taas siinä nään.

Kaunis on katsoa silmiisi sun
syvälle ajatuksiin uppoudun,
onko ne minun vai
onko ne sun?
Onnelliseen ääneen havahdun.

Suudelman annat
taas silmäni suljen,
enemmän janoan
kanssas tähdissä kuljen..

Tunnetko samoin kuin tunnen niin,
tää kiihkoa on, ehkä rakkauttakin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hieno, kauniisti soljuva, koskettava, suloinen

oi ihanat ihanat suloset riimit ja sisältö aww <3

Aivan ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot