Punaista

Runoilija Isosisko

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi kuinka olen levoton
mieleni hieman rauhaton!
Sydämentykytystä,
hengenahdistusta.
Oireet on kovat
vaan diagnoosi niin soma!
Ja jos nyt vaan voisin
huuliltas taas joisin
lääkettä parasta tähän
tautiini ihanaan vähän.
Vaan et ole täällä,
oot taas kai tien päällä.
Vaan ennen kuin vedän viimesen tanssin
taidan tilata ambulanssin!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan menevä ja pirtee runo. Tykkään!

Haa! Upea runo.

Ihanan menevä ja pirtee runo. Tykkään!

Haa! Upea runo.

 

Käyttäjän kaikki runot