Mustasukkaisuus

Runoilija Isosisko

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se kasvaa
ja kalvaa

samaan tahtiin rakkauden.

Tunne niin musta
roikkuu helmassa
suurten unelmien.

Pimentää ihanimman auringon
joskus senkin piiloon mentävä on.

Tahtoisin VAIN tuntea sen
puhtaimman, aidon rakkauden.

Vaan ne sukat
HITTO, ne kiristää!
Mieltäni ahdistaa
kyyneleitä puristaa!

Jos luottaa uskaltaisin
edes osaisin...
sitä kovasti tahtoisin
sulle pelkkää hyvää soisin.

Vaan niin pelkään
nämä pimeät ajatukset
repii meidät irti
ennen kuin ollaan saatu
edes kunnolla kiinni..

Rakasta minuun voimaa!
Rakasta minut vahvaksi!

Ehkä se sydän
niin pieneksi rikottiin
jotta sä voisit rakentaa
siitä paremman
kauniin, mieluisan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vanhoja sukkia kannata loputtomasti parsia. ;) Kaunista. Varsinkin viimeinen osuus aivan upea

 

Käyttäjän kaikki runot