Sinä minussa

Runoilija naiveillusion

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 10.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siinä kohtaa
missä sinun silmäripsesi
kutittavat olkaani
minä olen onnellinen

Siinä missä sinun kätesi
kohtaavat lantioni
ja kiertyvät sen ympärille
minä olen turvassa

Ja sinä hetkenä
kun sinun silmiesi säihke
hymyillessäsi, osuu minuun
minä olen ehjä taas

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot