Siispä en enää elä sinulle

Runoilija naiveillusion

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 10.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä maailma on rakennettu
enemmälle kuin yhdelle ihmiselle
Se ei ole sinun hajotettavaksesi
aivan kuten minäkään en

Minä elän kaikelle sille
mitä en vielä ole kokenut
Sinut minä koin jo
ja sinä hajotit minut

Ja nyt kun minä tästä jatkan
toivoisin vain että sinä hetkeksi jäät
ymmärtämään
miten tämä maailma toimii

Ymmärtämään
ettei tämä ole jatkumo
jossa toisen on tarkoitus satuttaa toista

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot