Polttomerkki

Runoilija naiveillusion

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 10.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä ei ole käsky
tämä on hiljainen ja nöyrä pyyntö
jonka jätän ihollesi
tänä aamuna

Jätä minut rauhaan,
lähde pois äläkä tule takaisin
Tällä kertaa lähde kerralla,
kunnolla ja ihan kokonaan

Sillä minä tiedän,
ettei minun kuoreni enää kestä
Olen murtumispisteen äärellä
kuilun reunalla vaarassa pudota

Minä en enää osaa olla ja esittää
kanssasi, niin kuin sinä et merkitsisi
Sinähän olet polttomerkinnyt sydämeni
jo aikoja sitten

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot