Kaduilla

Runoilija naiveillusion

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 10.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valoja ikkunoissa
välähdyksiä, liikettä
hetkiä toisten elämistä

Katuvalojen
ulottumattomissa
hiljaisia toiveita

Vastaantulevia
ihmisiä
ja minä hengitän ulos kaipausta

Kuulen ajatusteni kohinan,
katujen äänet
kuin tukahdutettua taustamelua

Ja minä pelkään
hajoavani palasiksi
ilman sinua

Selite: 
Kävelyllä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot