täältä afrikkaan

Runoilija päivyt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 15:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

maapalloa sanoissamme
salaiset teemat
verissämme

sinulle minä olen
sinulle minä elän

annetaan näiden iltojen kuohuta
ja jään sulattaa

hitaisiin iltapäiviin

ja ehkä
merkitys säästyy
sanomattakin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastan rakkaustarinoita, huumaava runo. Huumaava.

 

Käyttäjän kaikki runot