nuotio

Runoilija päivyt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 15:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ajopuut
meren varpaat
lähdön maku

puristat polviasi vasten hiekkaa
ja hetken väistät katsettani
sillä tiedät mitä käteni
kaulallasi
hiuksillasi
poskellasi

tarkoittaa vaikken itse
ehkä oikein ymmärrä
miksi huuleni ovat aamulla
niin pahoin palaneet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo. Tästä pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot