pihakeinu

Runoilija päivyt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 15:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minua hävettää sirpaleinen säröilevä mieleni
ja siitä rakentunut kapea polku

surettaa avuttomuus
pientä lasta isossa metsässä

kuin leikkiä
asenteesta kiinni

tänään painoin neljäkymmentä kiloa
huomaten

ei tämä maailma koskaan pääty

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot