ymmärrätkö todella.

Runoilija Dramenier

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Like I said, disappearances happen. Pains go phantom... Blood stops running and people, people fade away... There's more I have to say, so much more, but... I disappeared... - Meredith Grey
 

putoat aina välistä.
putoat keskeltä tyhjyyttä.

katsot sivusta.
katsot takaa.

kosketat palavaa liekkiä.
kosketat ihoani.

tiedät kaiken.
tiedät turhaan.

muistat vihan.
muistat ikuisen kaipuun.

sitten kun musiikki lakkaa,
ja minä murenen paloiksi.
pyydän, kerro minulle,

kuinka kaunis olenkaan kun pieni sydämeni vapisee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja kaunis, koskettavakin runo!

hyvä tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot