Hengitys

Runoilija fd718a6004977849326ed35e2c84d1ee

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.2.2011
Viimeksi paikalla: 4.9.2018 0:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nauran, koska itkeminen olisi säälittävää.
 

Se päivä oli kuolematon
silloin aika seisoi aloillaan
hetki hetkeltä hidastuen
hengitys muuttui höyryksi
haihtuen ilmaan sielusi mukana
kohti taivasta, tähtien asuinmaata

Maasta sinä olet tuleva
ja auringossa on sinun asuntosi
emmekä me näe enää koskaan
paitsi ikuisuudessa
ja siihenkin on vielä aikaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma

pidin paljon

Hieno tunnelma tässä, koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot