Vain joutsenet lentävät etelään

Runoilija fd718a6004977849326ed35e2c84d1ee

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.2.2011
Viimeksi paikalla: 4.9.2018 0:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nauran, koska itkeminen olisi säälittävää.
 

Silmäkulmasta
polku kyyneleen käy
uria kasvojen
se vierii vierimistään
pala kurkkuun jäänyt on
mutta kyynel jatkaa kulkuaan

ja rinnassa tyhjyys ammottaa
vain aika paikkaa haavan
jota ei voi käsin koskettaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin se vain on, kaikki ajallaan. Haikea on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot